Menu Sluiten

Stop met zoeken! Lees wel even verder…

Zoek je een leuke en leerzame stageplek, waar je ook nog eens mee kan denken over de invulling van content? Dan kun je stoppen met zoeken want je hebt hem gevonden!

Voor het semester vanaf februari 2024 zoeken wij een meewerk stagiaire met een studieachtergrond in Marketing & Communicatie.

Wat ga je leren en waar help je ons bij?

Wij zoeken een enthousiaste en meedenkende student die bereid is om te leren en te ontdekken. Samen met jouw begeleider zorg je voor invulling op allerlei vlakken. Een deel is hierboven al besproken, maar concreet zoeken we iemand die helpt met:

 • Voorbereiden/plaatsen social media posts;
 • Ondersteunen bij communicatie Liemerse Sportkaart;
 • Actueel houden websites;
 • Activiteitenkalender Ataro Sportservice vullen;
 • Ondersteuning drukwerk ten behoeve van sportieve activiteiten;
 • Organiseren van fotomiddag; 
 • E-mailmarketing (gebruikers op de hoogte houden van aanpassingen softwaresystemen); 
 • Persberichten opstellen;
 • Helpen met het vergroten van de naamsbekendheid van Ataro;
 • De promotie van onze producten en diensten;
 • En meer 😉

Wie is Ataro B.V.?

Wij zijn hét sport- en accommodatiebeheer bedrijf van de Liemers, gevestigd in Zevenaar. Verdeelt in zes teams maar werkend als één team, zorgen wij voor sportaanbod in de regio en zorgen ervoor dat (sport)accommodaties voldoen aan de normen. Even een kort overzicht welke teams we hebben en wat ze doen.

Team Sportservice

Een sportief team dat wil zorgen dat heel de Liemers aan het sporten komt. Hiervoor verzorgen zij diverse lessen voor verschillende opdrachtgevers (scholen, verenigingen e.d.). Daarnaast starten wij met de Liemerse Sportkaart Om iedereen aan het bewegen te krijgen, zullen we mensen ook moeten bereiken (daar kan jij goed bij helpen!). 

Team Zwembad

Een groot team met een passie voor zwemmen die werkzaam zijn in het Lentebad. Team zwembad is onderverdeelt in team horeca en team zwemmen. Het Lentebad wordt gebruikt voor en door verenigingen, zwemlessen, scholen. Al deze activiteiten verdienen aandacht en promotie naar de buitenwereld. Rondom de zwemactiviteiten kunnen mensen ook gebruik maken van ons horeca gedeelte. De met liefde gemaakte koppen koffie en broodjes gezond, verkopen zichzelf niet en ook daar is winst in te behalen.

Team Beheer

Wij beheren ook sporthallen in de regio. Veel van het beheer, zoals het verhuren en toegang tot de sporthallen hebben we geautomatiseerd. Maar dit team van kanjers zorgen dat ze beschikbaar zijn voor vragen, calamiteiten en schoonmaak in de sporthallen. De bezetting van de sporthallen is vergroot sinds ons geautomatiseerde systeem, maar er zijn nog ruimtes om te vullen.

Team Groen

Naast sporthallen en het zwembad, onderhouden wij buitensportaccommodaties zoals voetbalvelden. Onze groene experts weten precies wanneer ze wat kunnen maaien, zaden, snoeien en met welke materialen ze dat kunnen doen. Voor de accommodaties in ons beheer gebruiken we robotgrasmaaiers. Deze slimme maaiers zorgen voor een perfecte grasmat volgens de normen. Naast dat we ze zelf gebruiken zijn wij ook dealer van deze maaiers. Hiervoor krijgen we al een aantal opdrachten, maar hier kan nog meer aandacht aan besteed worden.

Team Techniek

Om alles in onze eigen accommodaties, maar ook van externe accommodaties goed te laten lopen hebben we een eigen technische dienst. Zij staan 24/7 klaar voor storingen en zorgen met hun specialismen voor verduurzaming, verbetering en besparing op allerlei vlakken.

Team Kantoor

Het team dat zorgt dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk kan blijven doen. Ondersteunend aan alle andere teams zorgt Team Kantoor voor de HR, de marketing (met jou), de financiën en ondersteunt de directie.

Wat krijg je van ons?

Naast een geweldige leerplek en leuke collega’s/begeleiders, krijg je van ons;

 • Een stagevergoeding conform CAO Vermo
 • Ruimte voor eigen initiatief
 • Begeleiding en ondersteuning
 • Ruimte om theorie in de praktijk toe te passen

Heb jij interesse?

Neem dan contact op met j.simon@atarobv.nl.